top of page

SOBRE EL CLUB

IMG_8586.JPG
IMG_2104_edited.jpg

Història del club 

La història de l'associació va estretament lligada a la història del múixing al nostre país. De fet l'AEM, va ser el primer club fundat i registrat a la nostra federació, sent el pioner en l'esport del múixing.

 • Any 1996, fundació de l'associació.

 • Any 1998, Introduïm el canicross a Espanya com a categoria dins de les curses de gossos de trineu.

 • El 2003 vam començar la promoció dins del món de les curses de muntanya a Catalunya.

 • 2005 Organització del Primer Canicross de Catalunya, prova que va suposar un punt d'inflexió en el desenvolupament de l'esport. Des de llavors, l'AEM no ha cessat en la seva tasca, i l'organització és amb més alt grau de compromís amb aquesta especialitat.

 • 2006, L'AEM ha estat la promotora del primer Circuit Estatal de Canicross i de la primera Lliga Catalana de Canicross.

 • 2006 AEM ha estat la impulsora de l'afiliació d'Espanya a la Federació Europea de Canicross (ECF), quan va sol·licitar a la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern el seu ingrés a aquesta associació.

 • 2007 AEM va ser la promotora de l´acord a Catalunya, entre les federacions d´atletisme, muntanya, agility i esports d´hivern per al´organització conjunta de la lliga i campionats de Catalunya.

L'AEM ha estat i és una entitat que ha acollit i acull grans esportistes del múixing, entre els quals cal destacar; Miquel Àngel Martínez, Ramon Armengol, Olga Álvarez, Lázaro Martinez i Victor Carrasco.

equipació.jpg

EQUIPACIÓ

AEM

IMG_7822.JPG

LA NOSTRE VISIÓ

 1. Utilitzem el plural “WE” (nosaltres), per parlar sempre d'un grup i no individualitzar. És a dir, intentem allunyar-nos de l'egocentrisme i la individualització per parlar i expressar-nos com a grup, cosa que ajuda a reafirmar que: SOM UN EQUIP!

 2. El STAND treballa els 2 significats més comuns d'aquesta paraula en anglès:

 3. “Stand by” -> donar suport, oferir ajuda, ajudar-se

 4. “Take a stand” -> posicionar-se, fer front a…, en una actitud ferma i infrangible.

 5. La paraula “PACK” en anglès significa rajada. En la nostra manera de viure l'esport això té 2 connotacions:

 6. Cadascun dels integrants del nostre equip som al costat de la nostra família, amics, entrenadors, etc., part de la manada dels nostres gossos.

 7. El conjunt de totes aquestes petites rajades forma una bandada més gran que és el nostre Club: AEM

bottom of page